Pe masura ce apar posturi vacante, acestea vor fi listate aici.

 

Momentan nu exista nicio postare.

Suntem o echipa dinamica formata din profesionisti in domeniul sanatatii si avem ca prim obiectiv oferirea celor mai bune servicii farmaceutice celor peste 100 de mii de pacienti ce vin lunar in farmaciile multiFARM.
Pentru acesti pacienti gandim serviciile noastre, lor le oferim consiliere medicala zi de zi si pentru ei gandim initiativele de educatie medicala.

Avem platforme si programe de dezvoltare profesionala pentru ca farmacistii din reteaua noastra sa fie mereu la curent cu noutatile relevante din domeniu si sa poata exercita profesia cu pasiune zi de zi, conform statutului de farmacist.

Declar in mod explicit ca sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (date de contact si date privind studiile), prin intermediul prezentului chestionar, in conditiile prevazute in sectiunea Legal, ce completeaza Politica de confidentialitate a site-ului www.farmaciamultifarm.ro Inteleg ca lipsa acordului meu echivaleaza cu imposibilitatea efectuarii recrutarii pentru stagiul de practica.

PASIUNEA PENTRU PROFESIE
Interes permanent pentru dezvoltare profesionala, deschidere spre a invata lucruri noi, entuziasm.

ETICA
Actionam cu responsabilitate si deontologie in orice activitate, in armonie cu normele morale personale si respectand totodata legislatia in vigoare.

TALENTUL DE A MUNCI CU OAMENII
Grija atat fata de pacienti, prin empatie, informare si consiliere adecvate, cat si fata de angajati, prin respectarea drepturilor si promisiunilor.

EXCELENTA
In organizare, planificare si perseverenta in implementarea si finalizarea activitatilor asumate.