Termeni si conditii generale

Pentru utilizarea site-ului Farmaciamultifarm.ro

Sectiunea de fata stabileste regulile minimale obligatorii care trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.farmaciamultifarm.ro. Ca utilizator al site-ului www.farmaciamultifarm.ro va obligati si sunteti de acord sa respectati aceste reguli si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu www.farmaciamultifarm.ro. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, va asumati intreaga responsabilitate pentru accesarea si folosirea informatiilor oferite pe site-ul www.farmaciamultifarm.ro.

 

1. Aspecte generale privind site-ul

1.1. Termeni folositi
Serviciu – posibilitatea utilizatorului de a avea acces la date si informatii furnizate in cadrul site-ului www.farmaciamultifarm.ro.
Utilizator – orice persoana interesata de continutul acestui site.
1.2. Securitate
Echipa site-ului www.farmaciamultifarm.ro nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor de pe internet. Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.
1.3. Modificarea termenilor si conditiilor
S.C. JOJOFARM  S.R.L. – Farmaciile multiFARM poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul, ele fiind aduse la cunostinta utilizatorului prin intermediul site-ului www.farmaciamultifarm.ro. Modificarile facute astfel, sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.
1.4. Drepturile de autor
Utilizatorul ia la cunostinta in mod expres faptul ca toate desenele, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale firmei S.C. JOJOFARM S.R.L. – Farmaciile multiFARM sau ale companiilor partenere.
1.5. Forta majora si litigiile
S.C. JOJOFARM S.R.L. – Farmaciile multiFARM este responsabila pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau (evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, etc.). Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.

2. Drepturile si obligatiile utilizatorului

2.1. Drepturi
Utilizatorul are dreptul de a avea acces gratuit la serviciile oferite de catre S.C. JOJOFARM S.R.L. – Farmaciile multiFARM prin intermediul site-ului www.farmaciamultifarm.ro
Utilizatorul poate fi tot timpul informat asupra tuturor detaliilor relative la serviciile oferite de S.C. JOJOFARM S.R.L. – Farmaciile multiFARM, beneficiind astfel de transparenta caracteristica firmei noastre.
2.2. Obligatii
Utilizatorul va folosi site-ul numai in scopuri legale astfel:
Nu va modifica, transmite, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site, nu va folosi serviciul oferit prin intremediul acestui site pentru a transmite sau a receptiona materiale care au un continut ilegal, imoral, obscen, vulgar, defaimator sau amenintator nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul “Denial of Service”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, intrand sub incidenta penala.
In cazul in care utilizatorul va incalca (deliberat sau involuntar) conditiile stabilite in acest site, S.C. JOJOFARM S.R.L. – Farmaciile multiFARM va fi exonerat de raspundere cat priveste orice pretentie ridicata de catre utilizator sau de catre un tert, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin acest site. Raspunderea apartine in intregime utilizatorului.

3. Limitarea raspunderii S.C. JOJOFARM S.R.L. – Farmaciile multiFARM

Site-ul www.farmaciamultifarm.ro a fost creat pentru a va oferi informatii generale despre sanatate, numai in scopul educational, iar acestea impreuna cu raspunsurile interactive din sectiunea “Sfatul Farmacistului multiFARM” nu sunt destinate a inlocui consultul personal cu un medic, farmacist sau alt cadru medical. Intotdeauna trebuie sa consultati (contactati) sfatul unui profesionist in probleme legate de afectiuni, simptome si tratament. Daca aveti sau suspectati ca aveti o problema medicala, va rugam sa luati legatura de indata cu personal medical de specialitate. Tot timpul trebuie sa luati in considerare sfatul medical si sa nu amanati un consult de specialitate ca urmare informatiilor existente pe acest site.
Nu va bazati ca informatiile existente pe acest site sa fie potrivite circumstantelor dumneavoastra specifice. Daca va bazati exclusiv pe informatiile existente pe acest site, fara a consulta sfatul unui specialist in domeniul medical, o faceti exclusiv pe riscul dumneavoastra. Atat noi cat si partenerii nostri nu ne asumam responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site, inclusiv articolele publicate in sectiunea “Blog – Articole multiFARM”.
Materialele prezentate nu sunt un ghid pentru automedicatie sau un substitut pentru consultul medical, diagnostic sau tratament. Este doar pentru informare si nu trebuie folosit pentru a determina tratamentul pentru conditii medicale; numai un specialist in domeniul medical poate face acest lucru.
Trebuie sa discutati informatiile primite cu un medic, farmacist, asistent medical sau alt specialist in domeniu medical. Trebuie sa verificati cu atentie informatiile despre produs (inclusiv cele prezentate in prospect) privind dozajul, precautiile, atentionarile, interactiunile si contraindicatiile inainte de a administra sau utiliza orice dispozitiv, medicament, produs din plante, vitamine sau suplimente alimentare prezentate pe acest site. Lipsa unui avertisment pentru un medicament sau combinatie de medicamente nu ar trebui interpretate ca un indicator al faptului ca medicamentul sau combinatia de medicamente este sigura, corespunzatoare sau eficienta pentru orice pacient in orice circumstante.
Tratamentul corect asociat unei probleme de sanatate depinde de un numar de factori, printre care: istoricul dumneavoastra medical, dieta, stil de viata, regim medicamentos, insa fara a se limita doar la acestia. Specialistul in domeniul medical care v-a consultat poate sa evalueze si sa actioneze tinand cont de nevoile individuale ale dumneavoastra. Ar trebui sa va consultati cu acesta inaintea inceperii unei noi diete, a activitatiilor fizice sau a unui regim cu suplimente alimentare. Daca prezentati o problema medicala acuta apelati 112 (Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta) sau serviciile locale de asistenta in caz de urgenta.
Nu garantam ca informatiile prezentate pe acest site satisfac toate cerintele legislative privind furnizarea de informatii privitoare la medicamentele ce se elibereaza pe baza de prescriptie medicala. Continutul acestui site a fost dezvoltat pentru utilizarea in Romania si atat noi, cat si partenerii nostri nu putem garanta pentru respectarea legislatiei cand continutul este folosit intr-o alta tara.
Informatiile de pe acest site au fost obtinute din surse considerate sigure. Cu toate acestea, nici noi si nici partenerii nostri nu putem garanta acuratetea privind preturile, informatiile terapeutice sau alte informatii de orice natura continute de acest site.
Informatiile existente pe acest site sunt destinate a fi un supliment, nu un subsitut, la cunostintele, expertiza, aptitudinile si capacitatea de a analiza si hotara a medicului, farmacistului sau altui cadru medical. Nu oferim sfaturi medicale personalizate fiecarui individ si nici nu oferim servicii de diagnostic medical. Acest site si informatiile continute privind sanatatea nu sunt destinate si nu trebuie considerate ca inlocuind consultul medical de specialitate.
Atat noi, cat si partenerii nostri nu garantam ca respectivul continut al acestui site acopera toate utilizarile posibile, indicatiile, precautiile, interactiunile medicamentoase sau efectele adverse care pot fi asociate unui tratament terapeutic.
Citind continutul acestor termeni si conditii sunteti de acord ca Farmaciile multiFARM nu sunt responsabile pentru nicio plangere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.

Image module