Farmaciile multiFARM

multiFARM – Lujerului
Bd. Iuliu Maniu nr. 14, Sector 6, Bucuresti
(021) 430 04 25
L – V: 08:00 – 24:00
S – D: 09:00 – 24:00

multiFARM – Apusului
Bd. Iuliu Maniu nr. 186A, Sector 6, Bucuresti
(021) 434 39 65
L – V: 08:00 – 21:00
S – D: 08:00 – 19:00

multiFARM – Rezervelor
Strada Rezervelor nr. 54, Com. Chiajna, Ilfov
(031) 434 34 67
L – V: 08:00 – 21:00
S – D: 09:00 – 20:00

Articole pentru sanatate

Image module

Farmaciamultifarm.ro

Legaturi rapide

multiFARM

Grija dincolo de medicatie
Trimite reteta
Dictionare

Bepanthen - O viata dedicata ingrijirii pielii.

Bepanthen Baby – Gel de baie pentru curatare delicata – Cadou


O viață dedicată îngrijirii pielii.


La achizitia oricarui produs din gama Bepanthen, primiti gratuit un Gel de baie pentru curatare delicata Bepanthen Baby.*

 

 

  • Înțelege-ți pielea

Pielea, cel mai mare organ al corpului nostru, este uimitoare. Ne protejează de mediul înconjurător dar ne și conectează cu oamenii și lucrurile pe care le iubim. Aici poți afla mai multe despre piele ta și despre câteva afecțiuni comune.
Produsele sunt testate dermatologic și se găsesc în farmaciile multiFARM.

Gasiti toata gama de produse Bepanthen in Farmaciile multiFARM Lujerului (Bd. Iuliu Maniu nr. 14, Sector 6, Bucuresti), multiFARM Apusului (Bd. Iuliu Maniu nr. 186A, Sector 6, Bucuresti) si multiFARM Rezervelor (Strada Rezervelor nr. 54, Com. Chiajna, Ilfov)

Bepanthen Crema

 


  • Pielea bebelușului tău

Așadar l-ai adus pe cel mic pe lume și ești, din nou, îndrăgostită. Află aici mai multe despre cum să îi îngrijești pielea delicată.
Perioada erupției dentare, care de multe ori începe la bebeluși în jurul vârstei de șase luni, poate fi dificilă atât pentru părinți, cât și pentru copii.
Atunci când bebelușii și copiii mici suferă de eczemă, nu numai că aceștia simt disconfort și poate chiar durere, dar această experiență poate fi incredibil de stresantă și dificilă și pentru părinți.
Bebelușul dumneavoastră poate avea un comportament mai agitat – s-ar putea să plângă când este atins sau spălat și să se trezească frecvent în cursul nopții din cauza disconfortului.

Bepanthen Unguent

 


 

  •  Eczema

Eczema, caracterizată de inflamație, piele uscată, mâncărime sau înroșire a suprafeței pielii, poate afecta oameni de toate vârstele.

Stresul este un termen larg care include o serie de condiții diferite, cum ar fi anxietatea, starea de spirit proastă, depresia, chiar și panica, ducând la un sentiment general de negativitate.
Pielea bebelușilor este mai sensibilă la influențele mediului decât cea a adulților. Eczema poate debuta în primele luni de viață, apărând sub formă de zone roșii uscate, sau chiar leziuni pe frunte, obraji, bărbie sau coapse.
Când este vorba de eczeme în mod specific, știința ne spune că o serie de factori de mediu, în plus față de cei genetici, incluzând factori iritanți și alergici, pot provoca debutul sau agravarea acestora.

Bepanthen Sensiderm Crema si Bepanthen SensiDaily

 

 


 


  • Leziunile Minore

Tăieturile, zgârieturile și chiar și arsurile fac parte din viața de zi cu zi. Apăsă aici pentru a afla mai multe despre diferite tipuri de leziuni minore și cum să le îngrijești corect.
Accidente ni se întâmplă tuturor. Indiferent dacă e vorba de alunecarea unui cuțit de bucătărie sau un genunchi julit prin cădere, plăgile minore, cum ar fi tăieturile și zgârieturile trebuie totuși tratate cu seriozitate și rapid.

Arsurile minore, denumite în mod obișnuit arsuri de gradul întâi, se pot produce adesea în gospodărie. De la accidentele din bucătărie până la apa foarte fierbinte din baie, pot exista multe cauze.

Noi înțelegem că pielea noastră este incredibil de specială. Formează o barieră protectoare împotriva factorilor dăunători externi și are o capacitate remarcabilă de a se vindeca.

 

 

 

 

*: Campania se desfasoara in luna Iunie 2023, in limita stocului. 
Promotia nu este cumulativa.


Surse foto si informatii:
Site-ul Bepanthen Romania
Photo by Roman Kraft on Unsplash
Photo by Chris Jarvis on Unsplash
Photo by Wilhelm Gunkel on Unsplash
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://farmaciamultifarm.ro/wp-content/uploads/2023/06/bg_bepanthen_sph.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}