Farmaciile multiFARM

multiFARM – Lujerului
Bd. Iuliu Maniu nr. 14, Sector 6, Bucuresti
(021) 430 04 25
L – V: 08:00 – 24:00
S – D: 09:00 – 24:00

multiFARM – Apusului
Bd. Iuliu Maniu nr. 186A, Sector 6, Bucuresti
(021) 434 39 65
L – V: 08:00 – 21:00
S – D: 08:00 – 19:00

multiFARM – Rezervelor
Strada Rezervelor nr. 54, Com. Chiajna, Ilfov
(031) 434 34 67
L – V: 08:00 – 21:00
S – D: 09:00 – 20:00

Articole pentru sanatate

Image module

Farmaciamultifarm.ro

Legaturi rapide

multiFARM

Grija dincolo de medicatie
Trimite reteta
Dictionare

Promotie Doppelherz Aktiv Imunitate

Farmaciile multiFARM ❤️ imunitatea

Promotie Doppelherz Aktiv Imunitate


Farmaciile multiFARM iubesc imunitatea!

 

Detalii campanie: In lunile reci de toamna si iarna, Farmaciile multiFARM vin in ajutorul clientilor, cu produse pentru imunitate.
Astfel, in fiecare luna, Septembrie 2022 – Februarie 2023, la achizitia produselor impotriva racelii si gripei, in toate farmaciile multiFARM, primiti GRATUIT* un produs pentru a accelera vindecarea si grabirea starii de bine.

In luna Septembrie 2022, la achizitia a doua produse** specifice tratarii racelii si gripei, primiti GRATUIT* un produs Doppelherz aktiv Imunitate.

 

*: In limita stocului disponibil;
**: “Doua produse” = Doua cutii complete, din acelasi produs, diferit de cel oferit in cadrul campaniei curente.


  • Cu 800 mg Vitamina C + Vitaminele D, B12 + Zinc și Seleniu pentru funcționarea normală a sistemului imunitar

  • Cu Vitamina C, Zinc și Seleniu care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

  • Comprimate efervescente cu dizolvare uşoară și gust de lămâie

 

Pentru funcția normală a sistemului imunitar și protecția celulară

Un aport suficient de nutrienți joacă un rol important pentru un sistem imunitar sănătos și puternic. În mod deosebit în anotimpurile umede și reci, dar și în situații stresante (cum ar fi fumatul, efortul fizic) sistemul nostru imunitar poate fi provocat. Acest lucru crește și nevoia de nutrienți implicați în sănătatea sistemului imunitar.

Zincul și Seleniul, precum și Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Zincul este, de asemenea, implicat în diviziunea celulară.

Suplimentar, Seleniul joacă, de asemenea, un rol în funcționarea normală a tiroidei.

Organismul nu poate sintetiza oligoelementele vitale Zinc și Seleniu. Prin urmare, trebuie să le luăm în mod constant și în cantități adecvate din alimente.

Vitamina C contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea.  Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 200 mg, în plus față de aportul zilnic recomandat de Vitamina C.

Rolul Vitaminei D în menținerea sănătății sistemului osos este binecunoscut. Cercetările recente însă au arătat că Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Funcția de apărare a organismului poate fi mobilizată numai dacă Vitamina D este disponibilă în cantități suficiente.

Ca urmare a faptului ca organismul este capabil sa sintetizeze colecalciferol, Vitamina D nu mai corespunde definiției clasice a vitaminelor. Astfel, ea este precursorul unui hormon pe care corpul uman îl poate forma singur prin expunerea la lumina soarelui. Cu toate acestea, această producție internă nu este adesea suficientă, mai ales în lunile de toamnă și de iarnă, atunci când sistemul imunitar este în mod special solicitat.

Vitamina B12 îndeplinește numeroase roluri în organism: sprijină metabolismul energetic normal și contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Și – foarte important pentru mulți dintre noi astăzi – Vitamina B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării. De asemenea, contribuie la menținerea sănătății psihice și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Foto si informatii preluate de pe site-ul doppelherz.ro

 


Surse foto:
Photo by GraceHues Photography on Unsplash
Photo by Katie Moum on Unsplash
Photo by David Mao on Unsplash
Photo by Katie Harp on Unsplash
Photo by Lynn Danielson on Unsplash
Photo by Blessing Ri on Unsplash
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://farmaciamultifarm.ro/wp-content/uploads/2022/09/dupplerherz_1.jpg);background-size: cover;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}